Gårdagens röra

Nytt försök till chutney. Föregående sats (tranbärschutney) blev så äcklig att den nu endast är ett minne blått. Helt resolut uthälld i vasken. Uärk!

Idag blev det en ny omgång. Denna gång med äpplen och ett välbeprövat recept. Lite ändringar gjorde jag dock eftersom jag ville testa att koka utan vitlök. Det blev mums om jag får säga det själv. Lättkokat och enkelt. Rekommenderas. Receptet (”Kryddstark äppelchutney”) finner ni i  boken Rosendals Trädgårdscafé av Monika Ahlberg. Nu ska den bara ”stå till sig” och mogna en vecka eller två, sen blir det kanske en julklapp till någon…  😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s