Nu är det slut på veckan

Nu är det dags för fredags- lördags- söndagsmys.
Just nu känns arbetet som något nödvändigt ont, och för stunden ganska avlägset.

M och jag har haft en jättemysig helg tillsammans, och idag hade vi sällskap av Mormor och Morfar. Vi inledde helgen med fredagsmys; hallonsaft på yttertrappan i kvällssolen. M tycker det är mysigt att äta och dricka utomhus och det är ingen större fara om saften skvätter om vi skålar lite väl entusiastiskt.

Lördagen försvann i trädgården och gungträdet.

Idag kom Mormor och Morfar. Lillskruttan passade visserligen på att sova middag i nästan fyra timmar, men sedan var hon idel solsken. Jag och Pappa passade på att åka till växtaffären och sätta sprätt på födelsedagspresenterna jag fick för ett bra tag sedan. Det blev en Magnolia ( buske eller träd får tiden utvisa), tre olika rosor, lite dagliljor och två Clematis. Den ena har jag nu planterat i ett av mina äppelträd(!) Det är nämligen helt ihåligt nertill. Tanken är att clematisen ska få klättra fritt i trädet.

Fika på uteplatsen med Chocolate Chip Cookies han vi också med. Finaste Majamys sover sedan länge, och jag ska snart göra henne sällskap. Imorgon är det jobbdags igen, eller början på transportsträckan till nästa lediga helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s