Fleece, nakenfis och blåbärsris

Är på semester med finaste M. Igår kväll var det en underbart mysig kväll på stranden med bad och lek. Där jag är just nu har vi egen strand och är granne med storskogen så både jag och M var nakenfisar. Bästa sättet att vara på stranden tycker jag. Varmt i vattnet och efter en vurpa ner i vattnet och lite tvekan vågade M bada benen och plaska lite. Helst hade hon nog varit på bryggan men där får hon inte vara utan flytväst.
Lite stor, men fullt funktionell

Idag var det något svalare, så M hämtade själv sin fleece när vi skulle gå ut. Sen om det var för att det var svalt eller berodde på att det är favorittröjan vet jag inte. Det blev i alla fall en runda i vagnen och en hel del i-magen-bär av både blåbär- hallon- och smultrontyp. Mums.

Här om dagen introducerades M i den (för mig) avkopplande sysselsättningen; blåbärsplockning. Nam-nam sa M och plockade bären ur min hink och åt tills hon var mätt. Därefter plockade hon ett och annat bär från buskarna och resten från min hink, bara för att sedan stoppa dem innanför sina regnbyxor och i mina stövlar. Inte helt lyckat… Hennes tålamod tröt dock ganska snabbt så det blev inte så många bär till frysen.Blåbärsmums

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s