Dagisbacillen jazzar runt…

…i hela familjen och lite till. Jag är genomförkyld, mormor är genomförkyld och har tappat rösten, morfar har fått förkylning med någon form av influensa. Maja är fortfarande förkyld och jättetrött, men feberfri. Idag fick hon vara hemma från dagis, eftersom jag tyckte att hon var alldeles för trött och hängig.  Hon behövde verkligen sova. Först sov hon hela natten (hör och häpnad i sin egen säng!!!). Sedan sov hon mellan 08-11 i min säng, 12-15 i soffan och nu ikväll somnade hon 19:30 -i sin egen säng!

Så, med babyvakten i bakfickan har jag kunnat pyssla lite i trädgården. Eller pyssla och pyssla. Snarare röja. Min målsättning är, att när sommaren är slut, ska jag ha grävt igenom alla rabatter.  Det var mitt mål förra sommaren också, men då gick det inte så bra.. Det är nog väääldigt länge sedan någon grävde i dessa rabatter. Ogräsmattan och dess rötter är massiva. Hade jag haft obegränsat med pengar hade jag tagit hit en traktor, hyvlat bort de översta 15 cm och ersatt med ny jord. Men, eftersom verkligheten inte är sådan, får jag gräva en liten bit i taget.

Jag har i alla fall en lummig och frodig trädgård, och maskrosor har alltid tillhört mina favoritblommor. Dessutom är kirskål ganska vackra när de blommar.

En tanke på “Dagisbacillen jazzar runt…

  1. Spara lite grävning till nästa år, för då kommer Maja vilja vara ute, uute, uuute! i tid och otid, och då kommer det vara skönt att ha något vettigt (eller ovettigt) att göra medan hon pysslar med sitt – och förmodligen kommer hon vilja hjälpa dig att gräva också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s