Slut i rutan

Maja har varit två dagar på dagis och både hon och jag är helt slut. Fösta dagen lämnade jag henne, för att vi skulle se hur det gick. Fyra timmar senare (hade ringt och hört mig för långt innan dess) hämtade jag en liten glad trött tjej som satt i sandlådan och lekte. Hon hade både ätit och sovit middag! Gissa om jag blev stolt! Under tiden, på dessa oväntat barnfria fyra timmar, hade jag handlat, och jobbat i trädgården. Pust! Så mycket brukar jag inte hinna med på en hel dag.

Igår var det dags för dagis igen. Denna gång med morgonlämning och första halva arbetsdagen för mig. Maja satt i en av fröknarnas knä och såg litet trumpet på mig när jag gick. Sedan hade det inte varit mer med det. När jag hämtade henne på eftermiddagen låg hon och sov -ensam i egen säng!!! Själv hade jag ”lyckats” göra en hel dags arbete på en halv och kände mig ganska mör.  På kvällen var det dags för scouter och Maja satt mest och myste i vagnen med nappen. Jag, mitt nöt, hade glömt att jag var ansvarig för mötet och fick knåpa ihop ett program timmarna innan vi skulle dit. Allt gick bra och vi var båda helt slut när vi kom hem och kröp i säng.

Jag hade hoppats på sovmorgon idag, men min annars så morgontrötta lilla groda vaknade 06:30 och ville ha välling och leka. Efter 1½ timme lyckades jag få henne att sova en stund till.

Nu hade det varit skönt att sova middag….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s